Evenementen

Altijd al willen weten hoe bier gebrouwen wordt? Gewoon eens nieuwsgierig om onze ambachtelijke brouwerij van binnen te bekijken? Benieuwd naar speciale evenementen waar u kennis kunt maken met onze bieren?

Iedere eerste zaterdag van de maand is onze brouwerij tussen 14.00 uur en 16.00 uur voor publiek geopend. Uiteraard voor verkoop van onze bieren, maar als de drukte het toelaat vinden we het natuurlijk altijd leuk om meer te vertellen over onze bieren en onze brouwerij. Een korte blik in onze brouwerij, en een beknopte uitleg daarbij behoren dan tot de mogelijkheden.

Daarnaast zullen we ook heuse rondleidingen verzorgen, waarbij de brouwmeester u een beter inzicht kan verschaffen in het ambachtelijk proces van bier brouwen. Uiteraard wordt daarbij getracht op al uw prangende vragen een antwoord te formuleren.

Actuele evenementen en rondleidingen worden zodra ze zijn ingepland bekend gemaakt op deze pagina, via Facebook en via de nieuwsbrief. Voor zover aanmelden vooraf gewenst is, wordt dat per evenement aangegeven.

© 2012-2024 Vlaardingse Bierbrouwerij Inloggen